De ce poate fi în stare o BLONDĂ când POLIŢIŞTII îi ridică maşina VIDEO

O tânără care parcase neregulamentar pe o stradă s-a văzut cu maşina înhăţată de "ghearele" macaralei poliţiştilor veniţi să îi ridice vehiculul. În semn de protest, dar mai ales ca să îşi salveze bolidul, femeia s-a apucat să facă striptease în plină stradă.

25 iul. 2014, 15:16
De ce poate fi în stare o BLONDĂ când POLIŢIŞTII îi ridică maşina VIDEO

Ineditul incident cu frumoasa blondă şi poliţiştii care s-au repezit să îi înşface bolidul greşit parcat a stârnit, deopotrivă, stupefacţie şi admiraţie.

Când şi-a văzut maşina ridicată cu macaraua pe rampa camionului care urma să o transporte către parcul de maşini săltate de poliţie, tânăra a apelat la un protest cât se poate de feminin. Fără să stea mult pe gânduri, a început să se dezbrace şi să facă mişcări lascive, în timp ce stătea agăţată de bara macaralei care îi ridicase maşina, ca la un spectacol de striptease.

Citeşte şi Ce spune despre o femeie tipul de maşină pe care o conduce

Lumea s-a strâns ca la urs, tânăra căpătând mulţi admiratori într-un timp foarte scurt. Pănă şi poliţistul care venise să îi ridice maşina nu a rămas nepăsător la spectacolul dat de tânăra fără inhibiţii, iar cei din jur, inclusiv mecanicii care îi prinseseră bolidul în chingi, o încurajau şi o aplaudau frenetic.

Ineditul eveniment s-a produs în Rusia. Un martor ocular a filmat scenele şi a postat online filmul video. Pe o reţea de socializare, blonda păgubaşă a primit încurajări şi sfaturi de la admiratorii ei. Unul dintre ei i-a spus că ar fi avut şanse mai mari să nu i se ridice maşina dacă ar fi apelat la metoda clasică, adică dacă l-ar fi mituit pe poliţist, în loc să facă striptease în faţa lui.