De ce s-a întâlnit Oana Mizil cu Traian Băsescu. Vanghelie: „Discuţii intime…” VIDEO

Marian Vanghelie a refuzat, marţi, să dea prea multe detalii despre întâlnirea dintre iubita sa, Oana Niculescu Mizil, şi fostul preşedinte Traian Băsescu, de la vila din strada Mihăileanu, spunând că sunt "discuţii intime". 

06 oct. 2015, 10:28
De ce s-a întâlnit Oana Mizil cu Traian Băsescu. Vanghelie: „Discuţii intime…” VIDEO

Oana Niculescu Mizil a fost surprinsă în timp ce intra în vila din strada Mihăileanu, unde fostul preşedinte Traian Băsescu deţine o locuinţă. Băsescu a confirmat că iubita lui Vanghelie i-a făcut o vizită.

Marian Vanghelie a fost întrebat şi el, marţi, de jurnalişti ce a discutat iubita lui cu fostul preşedinte.

„Discuţiile intime, în sensul că sunt private… nu se discută. Dacă aţi lua agenda domnului presedinte şi aţi vedea în ultmele două luni cu cât de multe persoane s-a văzut… Aţi cerut cumva ce a discutat cu dl Oprea? Ce a discutat cu dl Geoană? Poate timpul o să vă facă să… ca să vă satisfacă curiozitatea. Astea nu se pot discuta. Dacă eu discut ceva cu dvs, mă apuc să fac public? Sunt lucruri normale”, a comentat  Marian Vanghelie.

CITEŞTE ŞI REACŢIA lui Traian Băsescu după ce Oana Mizil l-a vizitat la vila din Mihăileanu VIDEO

Întrebat despre o vizită similară pe care a făcut-o şi soţia lui Adriean Videanu pentru a-i cere ajutorul fostului şef al statului, Vanghelie a arătat:

Nu are legătură, nu stiu de ce a fost doamna Videanu. Dar nu are nicio legătură cu dosarul meu. Este cu totul si cu totul diferit. Poate cu timpul o să vi se satisfaca curiozitatea.”

„Pot să vă zic un singur lucru. Să-i spuneţi un singur lucru domnului general: ca daca ma urmareste pe mine sa inteleaga si ceilalti politicieni,  si dl Blaga, şi dna Gorghiu, şi dl Dragnea, ca acel general ii urmareste si pe ei. 

Ar trebui sa fim ingrijorati ca se ocupa cineva si urmareste o mare parte din clasa politică, nu ceea ce discut eu cu dl Geoană, cu dl Băsescu”, a mai spus Vanghelie. 

Ulterior, Vanghelie a făcut precizări şi pe Facebook pe această temă:

„Pentru a nu mai da nastere la alte speculatii si scenarii, fac scurte PRECIZARI PENTRU PRESA referitoare la vizita pe care Oana Niculescu-Mizil, sotia mea si mama fiicei mele Maria, i-a facut-o domnului presedinte Traian Basescu. Specific faptul ca a fost o vizita particulara, amicala, in care nu au fost referiri la vremelnicele mele probleme juridice si nici la schimburi sau cumparari de locuinta, sau alte afaceri imobiliare, asa cum s-a speculat in presa. La momentul oportun, voi dezvalui adevaratul motiv pentru care a avut loc aceasta intalnire. Va fi o surpriza!