De ce sa va achizitionati un balansoar pentru copii?

Datul in balansoar reprezinta una dintre placerile fiecarui copil. In forma de calut, masina de politie, foca, balena, vacuta si extrem de variate din punct de vedere cromatic, balansoarele sunt realizate din materiale rezistente, care pot fi usor curatate cu apa si detergent.

RomaniaTV.net
31 mai 2016, 11:20
De ce sa va achizitionati un balansoar pentru copii?

Prezente intr-o diversitate de culori, balansoarele se pot folosi chiar si de catre sugari. Motivele care stau la baza achizitiei unui balansoar copii  tin in primul rand de distractia celui mic. In egala masura, el isi poate cultiva gustul pentru miscare, putandu-si stimula spiritul competitiei daca, de exemplu, un prieten se balanseaza, pe un alt balansoar, in paralele cu el.

Exista balansoare in care cel mic se poate da  insotit de cel mai bun prieten. Aceasta este o ocazie foarte buna ca cei doi sa inceapa sa socializeze. Balansoarele copii sunt prevazute unele dintre ele cu picioare, altele nu. Cele care prezinta picioare au fie cate 2, fie cate 4. Indiferent de numarul de picioare ale unui balansoar copii, prichindeii pot executa linistiti miscarile care le fac placere deoarece acestea sunt concepute pentru a asigura siguranta si confortul celui mic in timp ce se balanseaza, spatarul scaunelului fiind o garantie in acest sens. De mentionat ca unele scaunele sunt captusite, fapt ce contribuie la marirea stabilitatiii.

Manerele cu care sunt prevazute sunt usor de prins, fiind foarte usor pentru cel mic sa le apuce. Exista si modele care au pe post de manere niste colaci.

Daca v-ati decis asupra unui model de balansoar inainte sa faceti achizitia e recomandat sa va interesati de greutatea suportata pentru a nu avea surpriza neplacuat de a cumpara un produs necorespunzator greutatii prichindelului dumneavoastra.

Asadar, daca v-am convins sa-i cumparati un balansoar copii  sau urmeaza ziua copilului unui prieten trebuie sa stiti ca pe piata puteti gasi o varietate de modele. Fie ca sunteti dintre clientii care prefera sa faca shopping online sau, din contra, va place sa hoinariti prin magazine, puteti beneficia de reduceri la aceste produse daca stiti sa va orientati unde trebuie. Tocmai pentru a veni in intampinarea acestei nevoi a dumneavoastra, magazinul Noriel  va propune mai multe modele, pe care, daca le achizitionati online, veti beneficia de reduceri care pot ajunge si pana la 27%.

In plus, achizitionanad unele dintre modele transportul pana la locuinta va va fi asigurat gratis. Nu ne ramane decat sa va uram spor si inspiratie la shopping!