De ce se poartă Puya chelios. Adevărul a ieşit la iveală FOTO

Se spune ca, odata cu inaintarea in varsta, o parte dintre barbati incep sa-si piarda din podoba capilara. Din pacate, pe multi dintre ei ii paraseste parul inca de la o varsta destul de frageda, fiind si cazul lui Puya.

22 oct. 2014, 12:30
De ce se poartă Puya chelios. Adevărul a ieşit la iveală FOTO

Cantaretul Puya are deja farmecul lui, desi nu se numara printre cei mai sexy artisti din Romania, scrie cancan.ro. Cu toate ca lumea s-a obisnuit cu el chel, putini sunt cei care stiu ca aceasta tunsoare nu a fost pe deplin alegerea raper-ului, el fiind mai degraba nevoit sa adopte acest look destul de des intalnit printre artistii din tagma lui.

Citeşte şi Motive ciudate pentru care îţi cade părul

Toata lumea il stie pe Puya ca fiind artistul putin mai scund si fara par. Cu toate ca multi cred ca solistul a optat pentru aceasta frizura, din considerente stilistice, se pare insa ca a facut-o dintr-un motiv extrem de plauzibil. Astfel, artistul a inceput sa aiba grave probleme cu pilozitatea inca de acum zece ani. Inca de atunci parul a inceput sa-l pararseasca lasandu-i un inceput de chelie care, in urma cu un deceniu, deja incepuse sa devina vizibil.

Citeşte şi Greşeli de întreţinere a părului pe care probabil le faci

Pentru a evita o imagine care nu-ii facea cinste, mai ales ca atunci era un rapper la inceput de drum, Puya a decis sa se rada pe cap. Asa ca, de la 25 de ani, solistul a scapat de grija de a-si aranja parul si, de atunci, de doua ori pe luna trece pe la frizer.