DE CE şi-a închis contul de Facebook vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte al Partidului Social Democrat (PSD), şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare. 

04 feb. 2017, 10:45
DE CE şi-a închis contul de Facebook vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei

Deocamdata nu a fost oferita o explicatie oficiala in acest sens, insa O posibila explicatie ar fi si faptul ca Gabriela Firea a fost supusa unui val de comentarii injurioase in ultima perioada pe pagina sa de Facebook – in contextul protestelor din intreaga tara, împotriva măsurilor din Justiţie luate de Guvernul PSD.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu vrea un miting PSD la Bucureşti. „Aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi”

Inainte sa-si inchida contul de Facebook, primarul general a postat un indemn la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu.
„Eu am semnat! Semneaza si tu daca tii la Romania, la Constitutie, la respectarea votului romanilor din 11 decembrie”, scria vineri Gabriela Firea pe Facebook, indemnandu-i pe romani sa intre pe site-ul petitieonline.ro si sa-si arate sustinerea fata de PSD si Guvernul Grindeanu.

Pagina oficiala de Facebook a primarului general al Capitalei era unul dintre cele mai urmarite conturi ale unui politician roman, inregistrand peste 480.000 de urmaritori – clasandu-se astfel pe locul 3 in Romania, dupa Klaus Iohannis si Victor Ponta, conform Facebrands, scrie stirileprotv.ro. 

Gabriela Firea, inainte sa-si inchida contul de Facebook: 95% dintre cei care protesteaza nu au citit textul OUG privind codurile