O cunoscută vedetă de la noi vrea să îşi ia ARMĂ: Cum se antrenează la poligon FOTO

Nonconformista DJ Wanda are pasiuni dintre cele mai neobisnuite. Mai nou, merge in poligon pentru a trage cu pistolul. Asteapta in acest sens sa i se elibereze permisul de port-arma si spune ca hobby-ul o relaxeaza dar ii si intareste personalitatea.

20 aug. 2014, 08:46

Trasul cu arma nu este pentru oricine, scrie agentiadepresamondena.ro. Iti trebuie curaj si sange rece, sustine insasi DJ Wanda, cea care si-a descoperit aceasta pasiune in urma cu ceva timp. Nonconformista DJita merge in poligon unde trage cu pistolul si marturiseste ca aceasta activitate o relaxeaza, dar ii si intareste personalitatea.

Citeşte şi DJ Wanda şi-a „întinerit” vaginul. Ce operaţii estetice bizare şi-au mai făcut vedetele

„De asta sunt singura. Poate data viitoare tragem in baloane colorate, sa nu mai speriem barbatii. Iti trebuie ceva sange rece, am vrut sa ma intaresc pe mine ca personalitate. Eu fac asta pentru ca ma relaxeaza. E un sport care iti creaza adrenalina”, a declarat Wanda.

Citeşte şi DJ Wanda le-a arătat fundul fanilor. Vezi în ce poziţie indecentă a pozat FOTO

DJ Wanda nu este singura vedeta care merge in poligon pentru a se relaxa tragand cu arma. Si Sophia, „vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania” (Celebrity Awards), face acelasi lucru.