De ce trebuie să ţii telefonul cu ecranul în jos, atunci când nu îl foloseşti

Ești posesorul unui iPhone și vrei ca bateria telefonului tău să dureze mai mult? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să îl lași pe masă cu ecranul în jos, de fiecare data când nu îl folosești.

19 oct. 2017, 09:56
De ce trebuie să ţii telefonul cu ecranul în jos, atunci când nu îl foloseşti

Ideea din spatele ei este că, dacă îți poziționezi iPhone-ul cu ecranul în jos, indiferent ce notificări primești sau cine te sună, display-ul va rămâne închis, scrie unica.ro. Aparatul va vibra în continuare și va suna, dar cel mai mare consumator de energie electrică, ecranul, va rămâne închis. Toate acestea sunt posibile datorită funcției „Facedown detection”, valabilă pentru IOS 9.

Citeşte şi O tânără din China şi-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone 8

Dacă obișnuiești să îți ții telefonul cu ecranul în sus, la fiecare notificare, mesaj sau apel telefonic, Iphone-ul tău va consuma semnificativ mai multă energie. În consecință, dacă nu vrei să fii deranjat noaptea, în timp ce dormi, de diverse notificări sau pur și simplu nu vrei să îți fie distrasă atenția, poziționează telefonul cu ecranul în jos.

Citeşte şi Toate telefoanele iPhone ar putea folosi de anul viitor tehnologia de recunoaştere facială de pe iPhone X

Totuși, ai grijă să cureți frecvent ecranul telefonului tău mobil deoarece acesta acumulează, în timp, microbi și bacterii periculoase. Lipindu-l de obraz şi ureche nu faci altceva decât să te infestezi cu acestea şi să te expui afecţiunilor dermatologice.