De cine este iubită Oana Zăvoranu în secret: „Există sentimente între noi încă de la început”

Mihai Mitoşeru este foarte afectat de starea de sănătate a Oanei Zăvoranu. El a declarat că între el şi vedetă există sentimente, dar că nu pot fi niciodată împreună.

RomaniaTV.net
13 dec. 2012, 09:52
De cine este iubită Oana Zăvoranu în secret: „Există sentimente între noi încă de la început”

„Ne ştim din 2001. Ţinem enorm unul la celălalt. Există sentimente între noi încă de la început. O perioadă, atunci când a fost cu Pepe, nu am putut să ne vedem”,a mărturisit Mitoşeru, conform Click.ro

Cei doi nu pot fi, însă, împreună deoarece nu se potrivesc. Mitoşeru a declarat că au încercat de multe ori, dar au ajuns la concluzia că mai bine rămân prieteni.

„Nu putem să fim împreună, pentru că suntem două persoane extrem de puternice, două pietre tari. De foarte multe ori am încercat să fim împreună, dar am ajuns la concluzia că nu putem să fim împreună în viaţa asta. Când are nevoie de mine, chiar dacă nu ne vedem 10 ani, voi fi acolo lângă ea”,a adăugat acesta. 

Vedeta de televiziune a mărturisit printre cuvinte că are sentimente puternice pentru Oana.

„Simţim ceva unul pentru celălalt. Acum două săptămâni, într-o emisiune, mi-a declarat că mă iubeşte. Şi eu i-am spus că o iubesc. Fiecare interpretează cum vrea”.

Mihai Mitoşeru a vizitat-o pe Oana, imediat ce a fost adusă acasă de la spital.