De ele trebuie să te fereşti! Tipuri de prietene de cuplu care îţi vor strica relaţia

Orice cuplu statornic are un grup de prieteni in care isi petrece majoritatea timpului. Insa, potrivit ultimelor studii, exista o serie de prietene in acest grup, deopotriva comune barbatului si femeii, care pot fi de cele mai multe ori marul discordiei intre cei doi membri ai cuplului.

26 iun. 2014, 04:14
De ele trebuie să te fereşti! Tipuri de prietene de cuplu care îţi vor strica relaţia

Aceste prietene sunt acelea care definesc ideea de „femeie rea” care, in ciuda faptului ca se ascund foarte bine, instinctiv parca incearca sa distruga armonia unui cuplu.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta care sunt aceste asa-zise prietene care uneori nici macar nu isi dau seama cat de mult rau fac unei relatii intre doi oameni care se iubesc. Mai mult decat atat, din pacate, acest tip de prietene sunt prezente in apropierea a 99% dintre cuplurile stabile.

Serioasa
Serioasa este acea prietena care protesteaza mereu in fata oricarei idei noi. Este acea prietena care se va simti ofuscata atunci cand iubitul tau va iesi la bere cu baietii, desi tu nu ai nicio problema cu asta si te va cicali mereu spunandu-ti ca nu este normal ca tu sa stai acasa si el sa iasa in oras. Serioasa face acest lucru din simplul motiv ca, de cele mai multe ori, esti singura si are tendinta de a-si controla iubitul, atunci cand il are, din frica de a nu fi parasita.

Continuarea pe Lyla.ro