De la Kant la PISTOALE în câteva minute: Vezi cum a DEGENERAT o discuţie filosofică într-un atac armat

Doi bărbaţi din Rusia au început să discute filosofia lui Kant în timp ce se aflau la coadă la bere, dar unul dintre ei a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în cap cu un pistol cu aer comprimat.

17 sept. 2013, 08:19
De la Kant la PISTOALE în câteva minute: Vezi cum a DEGENERAT o discuţie filosofică într-un atac armat

O discuţie pasionantă despre filosofia lui Immanuel Kant, cunoscut pentru tratatele sale de etică din secolul al XVIII-lea, a degenerat într-un atac armat, după ce doi ruşi, aflaţi la un eveniment în aer liber organizat cu prilejul zilelor oraşului Rostov-on-Don, au început să se certe în timp ce se aflau la coadă la bere, potrivit Rian.ru.

Citeşte şi Bărbat UCIS de trei tineri pentru o sticlă de bere şi cinci lei

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni. Discuţia a luat o întorsură bizară în momentul în care unul dintre protagoniştii scandalului a scos o armă din buzunar şi a îndreptat-o spre capul celuilalt, apăsând pe trăgaci. Din fericire, a fost vorba de un pistol cu aer comprimat, iar tânărul de aproape 30 de ani a ajuns de urgenţă la spital. Cu toate că rănile sale nu au fost critice, el va petrece următoarele zile internat în spital.

Citeşte şi Un bărbat gol şi înarmat cu un cuţit, împuşcat mortal de poliţişti într-o fântână din Berlin

Agresorul a fugit de la locul faptei, imediat după atac, dar a a fost arestat ulterior. În prezent, el poate petrece peste zece ani în închisoare pentru atac armat. În acest mod, el poate citi operele complete ale filosofului german, pentru a evita alte incidente asemănătoare.