De la RÂS la PLÂNS. Drama URIAŞĂ a lui Axinte de la Vacanţa Mare

Florin Petrescu a devenit celebru dupa ce a interpretat personajul Axinte din scenetele grupului Vacanţa Mare. Apoi a devenit impresar artistic.

05 iul. 2015, 08:15
De la RÂS la PLÂNS. Drama URIAŞĂ a lui Axinte de la Vacanţa Mare

Florin Petrescu oferea show-uri umoristice, iar mai apoi s-a apucat si de cantat. Insa, pentru ca a dorit sa faca si mai multi bani, a devenit organizator de evenimente si impresar. Comisionul lui era 20% din valoarea contractelor.

La inceput, Axine a facut bani pe banda rulanta, insa succesul sau nu a durat mult timp. Motivul? Artistii au inceput sa se planga ca nu isi primesc banii. Primele care au facut scandal au fost surorile de la Bambi, carora impresarul avea sa le dea aproximativ 20.000 de euro. Axinte a avut parte si de un incident neplacut, atunci cand a dat ochii cu Alex Velea, caruia avea sa ii dea aproximativ doua miliarde de lei vechi. In urma cu doi ani, Calin Goia l-a dat in judecata pe Axinte pentru o datorie de 20.000 de euro si a castigat in instantanta.

„Tot mai multi artisti refuza sa mai colaboreze cu el, din cauza ca nu isi primesc banii cu lunile. Mai mult, Axinte nu le raspunde la telefon perioade lungi de timp. Tocmai de aceea, portofoliul lui de artisti este din ce in ce mai mic. Ce sa mai, este in pragul falimentului”, a declarat un apropiat al comediantului pentru Cancan.