De la selfie, la tragedie. A vrut să facă poză cu un pistol în cadru şi s-a împuşcat din greşeală

Un selfie cu pistolul la tâmplă este o nouă modă printre tinerii din Statele Unite. Startul a fost dat de un individ din Mexico City, anul trecut. De atunci şi alţii au sfârşit tragic după ce au s-au împuşcat din greşeală chiar în timp ce încercau să-şi facă un selfie  spectaculos şi original.

03 sept. 2015, 11:39
De la selfie, la tragedie. A vrut să facă poză cu un pistol în cadru şi s-a împuşcat din greşeală

În luna mai a acestui an, o tânără de 21 de ani şi-a pus un pistol de 9mm la tâmplă, doar ca în secunda următoare să se împuşte în cap din greşeală. Totul pentru a-şi face un selfie cât mai spectaculos.

La fel a mai făcut şi un băiat de 19 ani. Acesta s-a împuşcat în gât din greşeală în timp ce îşi făcea o poză.

 Citeşte şi Un SELFIE i-a adus sfârşitul. Un turist a căzut în gol în Piatra Craiului

„Conform martorilor, victima manipula un pistol ce credea că este descărcat. În momentul următor arma s-a descărcat iar victima a fost lovită de un glonte în partea superioară a corpului.” Poliţia din Houston a ajuns foarte prompt la scena incidentului, dar nu a putut decât să ia nişte declaraţii şi să constate decesul. Pentru a amplifica drama pe care o trăiesc ceilalţi membri ai familiei, aveţi în vedere că la infima vârstă de 19 ani avea deja şi doi copii care au rămas fără tată, conform playtech.ro.