De NERECUNOSCUT: Copilul simpatic din „Doi bărbaţi şi jumătate” a devenit un ADOLESCENT DEPRIMAT

Angus T. Jones, unul dintre cei mai bine plătiţi copii din industria filmului a devenit un adolescent total schimbat. Astfel, el a fost surprins pe stradă, având o barbă deasă, ceea ce l-a făcut să pară cu cel puţin zece ani mai în vârstă.

13 aug. 2013, 10:37

Cu toate că până în urmă cu şase săptămâni era considerat cel mai bine plătit actor adolescent din lume, primind şase milioane de dolari anual, tânărul pare să fi intrat în depresie. Astfel, tânărul şi-a lăsat barbă şi a slăbit mai multe kilograme, prietenii lui fiind îngrijoraţi, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Adolescentul din „Doi Bărbaţi şi jumătate” îşi cere scuze pentru mesajul ciudat

Actorul, care începând cu luna iunie nu mai fiugrează printre actorii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” a fost fotografiat în Los Angeles, într-o ţinută neîngrijită şi cu părul vâlvoi.

Suferă de un fel de cădere nervoasă. Pare să fie în negare cu privire la toată perioada în care a jucat în acest serial„, a povestit un apropiat al vedetei.

Citeşte şi Adolescentul din „Doi bărbaţi şi jumătate” a uimit lumea cu o declaraţie neaşteptată VIDEO

Mai mult, părinţii lui sunt la fel de îngrijoraţi, declarând că este „doar o umbră a ceea ce a fost şi încearcă cu disperare să scape de imaginea care l-a făcut un om bogat şi un star de renume mondial„.