De sărbători, prostituatele se transformă în Crăciuniţe.”Sunt Crăciuniţa băieţilor neascultători, fac multe”

Suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, astfel că mai toţi comercianţii vin cu fel şi fel de oferte specifice perioadei. Nici prostituatele nu fac excepţie de la regulă.

13 dec. 2014, 11:22
De sărbători, prostituatele se transformă în Crăciuniţe.”Sunt Crăciuniţa băieţilor neascultători, fac multe”

Prostituatele se costumează în Crăciuniţe sexy şi se vând pe tarif dublu sau chiar triplu în prejma săbătorilor, scrie atitudineaonline.ro. „Cauţi crăciuniţe pentru petrecerea ta? Vrei să te distrezi în compania unor tinere frumoase? Noi suntem cea mai bună alegere. Ioana şi Denisa, studente, avem 20 ani, trupuri cu măsuri perfecte, optimiste şi pline de viaţă. Preţ 100 lei”, se arată într-un anunţ matrimonial.

Citeşte şi Un bistriţean a testat credinţa prostituatelor deghizat în preot VIDEO

„Transexuală, acum îţi poti petrece noaptea de Crăciun alături de o crăciuniţă sexy cu sâni voluptoşi. Preţ 150 lei”, anunţă o altă prostituată, în timp ce alta, mai scumpă, ce-i drept, spune: „Dacă nu ai fost băiat cuminte şi Moş Crăciun nu o să vină la tine, sună-mă pe mine, crăciuniţa Siana şi te voi face fericit de sărbători. Sunt Crăciuniţa băieţilor neascultători, care fac multe prostioare. Am pentru tine un sac mare plin cu jucării erotice şi multe fantezii. Spune-i Crăciuniţei tale ce îţi doreşti şi îţi voi îndeplini dorinţa negreşit: sex total, masaj, dominare, sex la telefon, fetishuri, role play”. Cei care o vor alege pe Siana vor scoate din buzunar 100 de euro.