De unde pot fi cumpăraţi BRAZII DE CRĂCIUN în Capitală

Brazii de Crăciun pot fi cumpăraţi în Capitală din mai multe pieţe, potrivit unor date furnizate de autorităţile locale.

12 dec. 2014, 20:36
De unde pot fi cumpăraţi BRAZII DE CRĂCIUN în Capitală

În sectorul 1, brazii pot fi cumpăraţi din pieţe, dar şi din spaţii special amenajate pe strada Banul Antonache, lângă Piaţa Floreasca, şi pe strada Radu Beller nr. 5-7.

În sectorul 2, de sâmbăta trecută, se vând brazi în pieţele agroalimentare Obor, Basarabia, Colentina şi Morarilor, numai în zonele amenajate în acest sens.

Pieţele administrate de Primăria sectorului 3 ce sunt autorizate să închirieze spaţii pentru vânzarea brazilor sunt Râmnicu Sărat 2, 23 August, Ozana şi Alexandru Vlahuţă.

Brazii de Crăciun vor fi comercializaţi de lunea viitoare în 20 de locaţii din pieţele Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei în sectorul 4.

În sectorul 6, brazi pot fi achiziţionaţi de miercuri din pieţele Veteranilor, Gorjului, Crângaşi, Chilia Veche, Valea Ialomiţei, Giuleşti şi Drumul Taberei II.

Cadouri specifice sărbătorilor de iarnă pot fi comercializate în pieţele Veteranilor, Gorjului, Crângaşi, Valea Ialomiţei, Orizont, Apusului şi Drumul Taberei.

CITEŞTE ŞI: Bucureştean la un pas de moarte din cauza DECORAŢIUNILOR montate de primărie: Lângă mine a căzut o stea FOTO