Decizia bizară a unui jurnalist celebru. A divorţat de soţie bănuind că aceasta este Reptiliană

David Icke, unul dintre cei mai cunoscuţi teoreticieni ai conspiraţiei a divorţat de propria soţie, crezând că aceasta aparţine rasei Reptilienilor.

RomaniaTV.net
27 iul. 2016, 11:55
Decizia bizară a unui jurnalist celebru. A divorţat de soţie bănuind că aceasta este Reptiliană

Pamela Leigh Richards a fost a doua soţie a lui David Icke, unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii contemporante.

În cartea sa „Cel mai mare secret”, el scrie că Illuminati erau o rasă de umanoizi reptilieni numiţi „Frăţia Babiloniană” (pentru că au fost preaslăviţi în Babilonul antic, de unde provin şi cele mai multe familii reptiliene) şi că multe figuri proeminente din politică, divertisment sau domeniul bancar sunt reptilieni sub formă umană (mai exact hibrizi între reptilieni şi oameni, care îşi pot schimba forma).

Icke crede sincer în scrierile sale, el divorţând de Pamela deoarece credea că aceasta a trăit lângă o bază militară aflată sub control extraterestru care vrea să supună umanitatea. Femeia a povestit că fostul ei soţ a început să se îndoiască de natura sa umană, cu mai mulţi ani în urmă, numind-o “extraterestră”, convins că figura ei deja începe să se schimbe. „Nu putea să mă definească. Credea că sunt Reptiliană„.

David Icke a fost jucător profesionist de fotbal, reporter, prezentator de televiziune și purtător de cuvânt pentru Green Party.