Decizia Mădălinei Dumitru este DEFINITIVĂ: „Îl urăsc! Cât să suport? M-a păcălit”

Beyonce de România nu poate trece cu vederea decizia lui Nicolae Guţă de a o ierta pe Narcisa şi de a îi mai acorda o a doua şansă. Invitată în platoul WoWBiz, Mădălina Dumitru a spus tot ce avea pe suflet. Mai mult decât atât, fosta iubită a manelistului a dorit să mai spună că va intenta la Tribunal un proces de custodie, deoarece ea doreşte să fie unica care să obţină custodia fetiţei sale.

24 feb. 2015, 11:09
Decizia Mădălinei Dumitru este DEFINITIVĂ: „Îl urăsc! Cât să suport? M-a păcălit”

Mădălina Dumitru este hotărâtă să îşi vadă în continuare de viaţa sa şi de creşterea fetiţei. Pentru că i-a fost trădată încrederea, fosta iubită a lui Nicolae Guţă nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu acesta.

Invitată recent într-o emisiune, Beyonce de România a spus lucrurilor pe nume şi a dorit să îl anunţe pe această cale pe Nicolae Guţă că ea doreşte custodia fetiţei, iar pentru asta se va lupta cu manelistul în Instanţă.

Beyonce de România trece prin momente GROAZNICE. Este urmărită de o lună de un bărbat misterios

„Acum ne-am despărţit pe bune, îl urăsc. Cât să suport? Când mi-am retras plângerea, mi-a promis că se desparte de Narcisa. Apoi mi-a dat ţeapă. Nu iubeşte fetiţa, m-a păcălit. L-am dat afară din casă după 2 zile. Pe 10 ianuarie a zis că merge cu Alberto la psiholog şi a stat toată ziua plecat. Pe la 23 mă sună şi îmi zice că nu poate să mai vină pentru că îi este rău Narcisei şi fiului său. A zis că vine dimineaţă, dar eu i-am lăsat bagajul jos, unde stau, dar am mai vorbit de atunci.

La tv m-a jignit mereu, chiar dacă eram cum zice, de ce m-a luat? Da, ne-am certat de multe ori şi ne-am jignit. Nu mă ajută să cresc fetiţa, o iubesc şi vreau custodie totală. Nicolae a zis că nu vine să vadă fetiţa pentru că nu mă suportă pe mine, dar mă sună să mă jignească”, a spus Beyonce la WOWBiz.

Citeşte şi  BOMBĂ! Acuzaţii grave între Beyonce de România şi apropiaţii lui Nicolae Guţă