Decizie de ultimă oară luată de şefii lui U Cluj. Ce se întâmplă cu Mihai Neşu

George Ogararu şi Alfons Groenendijk  au fost daţi afară de la Universitatea Cluj, după înfrângerea cu Dinamo, scor 0-3, iar ca antrenor principal a fost instalat Adrian Falub.

02 mart. 2015, 15:16
Decizie de ultimă oară luată de şefii lui U Cluj. Ce se întâmplă cu Mihai Neşu

Mihai Neşu a fost adus la Universitatea Cluj de bunul său prieten, George Ogăraru, pe postul de analist video. După înfrîngerea de sâmbătă seara, cu Dinamo (scor 0-3), finanţatorul ardelenilor, Florian Walter, a decis demiterea întregului staff tehnic, în frunte cu Ogăraru.

Citeşte şi Mihai Neşu, declaraţii CUTREMURĂTOARE de ZIUA LUI. „Mă miram că pot SĂ MĂ RIDIC!”

Luni, oficialii clujeni s-au simţit însă datori să facă o precizare cu privire la soarta lui Neşu, postând pe site-ului clubului următorul comunicat: „Cei doi antrenori ai echipei noastre au discutat încheierea contractelor cu clubul Universitatea Cluj, ajungând la un consens. Antrenorul principal, George Ogararu, şi directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului în ceea ce priveşte încheierea contractelor cu Universitatea. Le mulţumim pentru activitatea şi munca depusă şi le urăm succes pe viitor.

Universitatea Cluj doreşte să precizeze că nu s-a pus în nici un moment problema încheierii colaborării cu analistul video al clubului, Mihai Neşu. Ne dorim că Mihai să facă parte din staff-ul tehnic şi să rămână alături de noi şi în continuare„.

Noul antrenor al formaţiei Universitatea Cluj este Adrian Falub.