Decizie de ultimă oră luată de UEFA. Unde vor juca echipele ucrainene în cupele europene

Prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dintre Dnepr Dnepropetrovsk şi FC Copenhaga, a fost mutată pe Stadionul Olimpic din Kiev, din motive de securitate. Partida se va disputa pe 30 iulie, returul fiind programat pe 5 august, la Copenhaga. Învingătoarea se va califica în play-off-ul competiţiei

23 iul. 2014, 13:54
Decizie de ultimă oră luată de UEFA. Unde vor juca echipele ucrainene în cupele europene

UEFA a dat avizul relocării meciului dintre Dnepr Dnepropetrovsk şi FC Copenhaga, programat miercurea viitoare, în Ucraina. După ce nicio companie aeriană nu şi-a asumat riscul de a zbura către Dnepropetrovsk, forul continental a admis ca partida să se dispute la Kiev. „Am avut o problemă şi a fost rezolvată„, a declarat un purtător de cuvânt al clubului danez.

De asemenea, Şahtior Doneţk a anunţat că va disputa pe stadionul din Lvov partidele sale considerate pe teren propriu în grupele Ligii Campionilor. În schimb trupa lui Mircea Lucescu se va antrena şi va fi cazată în capitala Ucrainei, Kiev.

Campionatul Ucrainei va începe vineri, dar sezonul a fost deschis marţi seara, cu Supercupa Ucrainei, câştigată de Şahtior Doneţk, scor 2-0 cu Dinamo Kiev, la Lvov.

Citeşte şi Mircea Lucescu, strigăt DISPERAT din Ucraina: Jucătorii mei au fost RĂPIŢI