DECIZIE FINALĂ. Cine va executa lucrările la pasajul suprateran Centura Bucureşti-Domneşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că a expirat perioada legală pentru depunerea de contestații aferente comunicării rezultatului procedurii de licitație având ca obiect "Proiectare şi execuţie Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura Bucureşti - Domneşti".

28 mart. 2017, 14:08
DECIZIE FINALĂ. Cine va executa lucrările la pasajul suprateran Centura Bucureşti-Domneşti

Având în vedere că în termenul legal nu a fost depusă nicio contestație, începând de astăzi, 28.03.2017, CNAIR SA demarează procedura administrativă pentru semnarea contractului, procedură ce se va finaliza în cursul lunii aprilie 2017.

Durata realizării acestui obiectiv este de 27 de luni, din care 3 luni pentru realizarea Proiectului Tehnic și 24 de luniu pentru execuție.

Oferta câstigătoare a fost depusă de Asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L. – S.C. COMNORD S.A. – S.C. SPECIALIST CONSULTING S.R.L. 

Primăria Bucureşti vrea să preia metroul şi şoseaua de centură în subordinea sa. Ministerul Transporturilor: „Nu se poate” 

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat că intenţionează să preia metroul şi şoseaua de centură din subordinea Ministerului Transportului, în acest sens fiind puse pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) două proiecte de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de a emite acte normative. Ministerul Transporturilor anunţă însă că nu poate transfera metroul la Primăria Capitalei cu tot cu buget, aşa cum doreşte municipalitatea. Detalii, aici.

CITEŞTE ŞI Se sistematizează accesul din DN 1 în Centura Bucureşti, zona pasajului Otopeni. UNDE vor fi construite noi sensuri giratorii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, împreună cu Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, colaborează în cadrul unui proiect privind sistematizarea accesului din DN 1 în Centura București, zona pasajului Otopeni care prevede construcţia de noi sensuri giratorii.