Decizie şocantă luată de fiul românului care şi-a masacrat familia în SUA

Dupa ce a scapat ca prin minune de rafala de gloante a tatalui sau, fiul cel mic al romanului care si-a ucis familia, in Texas, a luat o decizie incredibila. 

15 oct. 2014, 12:40

O stire care anunta anul trecut, in noiembrie, ca un inginer roman si-a ucis sotia si fiul cel mare, impuscandu-i fara nicio remuscare, a facut inconjurul lumii la acea vreme, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Camil Mătase a fost extrădat. Americanii l-au preluat de pe Aeroportul Henri Coandă

Dupa dublul asasinat, Camil Matase a fugit la scurt timp in Romania, insa a fost prins la Brasov, orasul natal. „Va rog sa ma iertati pentru ceea ce am facut”, au fost singurele cuvinte pe care barbatul le-a rostit in fata opiniei publice. Fiul lui cel mic ar vrea să vină în România. „Aici este din ce in ce mai greu. Ma gandesc sa vin in tara. Am inceput si sesiunea examenelor si nu este deloc usor”, sustine Teo Matase.

Baiatul nu mai locuieste in casa ororilor, din Texas, ci intr-un alt oras, acolo unde studiaza si la universitate. Singurii prieteni ai baiatului au ramas niste studenti straini care i-au ramas in toata aceasta perioada.

Citeşte şi Americanii garantează că Mătase NU VA PRIMI PEDEAPSA CAPITALĂ dacă va fi extrădat în Texas

Baiatul a acceptat sa vorbeasca pentru prima oara despre drama care i-a dat toata viata peste cap si l-a lasat orfan. A marturisit ca desi multi au crezut ca a plecat intentionat cand a auzit ca tatal lui va fi adus intr-o inchisoare apropiata de casa, el a marturisit ca nu va fugi niciodata de el.

„Am fost in relatii de armonie cu tatal meu. Stresul l-a facut sa se apuce de baut… Cred ca daca s-a ajuns pana aici cred ca are o problema la cap, dar nu stiu ce ar putea fi. Imi place sa mi-l aduc aminte pe fratele meu cum obisnuiam sa ne jucam pe calculator, de mama mea ca o femeie care muncea din greu care ar fi facut orice pentru familie, iar pe tata vreau sa mi-l amintesc ca pe un tip „goofy” (n.r. personaj amuzant de desene animate)”, a mai povestit Teo.