Declaraţia halucinantă făcută de mama principalului suspect în cazul triplului asasinat de la Constanţa

"Vreau pedeapsa moarte pentru moarte!". Declaraţia şocantă a fost făcută chiar de mama principalului suspect în cazul triplului asasinat de la Constanţa. Femeia a spus că fiul ei trebuie să plătească dacă se va dovedi că şi-a omorât cu sânge rece bunica, mătuşa şi vărul.

26 iul. 2014, 05:58
Declaraţia halucinantă făcută de mama principalului suspect în cazul triplului asasinat de la Constanţa

Era restras, închis. Pe figura lui se vedea ură față de toată lumea și de sora și de toată lumea. Nu știu ce a gândit. Să își tragă pedeapsa. Chiar vreau pedeapsa moarte pentru moarte. Să decidă legea, eu mai am de crescut o fată și pe cei doi copii ai soțului„, a declarat Daniela Stoica, mama suspectului, potrivit reporterntv.ro.

Daniela Stoica, mama lui Ștefan, găsește cu greu puterea să vorbească despre tragedia înspăimântătoare pe care o trăiește. Mama, sora și nepotul i-au fost uciși cu bestialitate, cu lovituri de ciocan și cuțit, de propriul ei fiu. Nu știe cum a rezistat primului șoc când a crezut că tânărul mort și desfigurat cu lovituri de ciocan ar fi fiul ei, de 21 de ani.

VEZI ŞI: Crimă oribilă în Braşov. Un bărbat a fost înjunghiat direct în inimă de un vecin

Apropiații familiei spun că Ștefan Stoica își chinuia propria mamă. O amenința, ba chiar a încercat să o bată când femeia a refuzat să-i mai dea bani pentru etnobotanice. Rudele pun totul pe seama traumei pe care a suferit-o în urmă cu 13 ani, când tatăl său, fost jandarm, s-a spânzurat.

Cel care i-a găsit fără viață pe cei trei a fost chiar fratele vitreg al principalului suspect. De când i-a descoperit, revede ca într-un permanent coșmar imaginea trupurilor pline de sânge.

CITEŞTE ŞI: Autorul triplei crime de la Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile