Declaraţie INCENDIARĂ a lui Ilie Năstase: „Mă menţin în formă cu SEX şi SPORT”

Ilie Năstase face declaraţii incendiare. Ajuns la 68 de ani, fostul număr 1 în tenisul mondial recunoaşte, cu umorul care l-a consacrat, că are coşmaruri la gândul că ar putea deveni bunic. De asemenea, Ilie Năstase susţine că se menţine în formă cu sex şi sport, potrivit libertatea.ro

14 sept. 2014, 08:53
Declaraţie INCENDIARĂ a lui Ilie Năstase: „Mă menţin în formă cu SEX şi SPORT”

„Mă menţin în formă cu sex – aoleu, am dat din casă – şi cu mult sport. Mă simt tânăr, în putere. Merg cu bicicleta în fiecare zi, chiar şi atunci când iau masa la restaurant. Am o soţie frumoasă şi plină de viaţă, Brigitte (n.r. – 37 de ani), care are grijă de mine şi mă face să mă simt ca la 20 de ani. Tot ea se ocupă şi de afaceri şi monitorizează lucrările de la baza Voinţa”, a spus Ilie Năstase.

Fostul tenisman îşi aminteşte de tinereţe ca despre „o perioadă în care se făcea sex cum se face duş, femeile erau distracţie şi nimic mai mult, treceam la următorul oraş şi următoarea fată, niciodată nu am sfărâmat inimi, nu se auzise de SIDA, sărăcia se îndulcea cu veselia, iar jucătorii mergeau cu toţii la bere după meciurile de tenis, încercam să mă menţin un om simplu, fără trei maşini în faţa casei”.

Ilie Năstase, făcut să urle de Brigitte Sfăt: „Te OMOOOOR!” VIDEO

Ilie Năstase se destăinuie şi spune  în stilu-i caracteristic că nu işi doreşte să devină bunic: „Nu vreau! Nu vreau să trăiesc clipa în care nepotul să strige după mine pe stradă: «Tataie, ia-mi ciocolată!»”.

Ilie Năstase are cinci copii, rezultaţi din trei căsătorii. Şi-a pus pirostriile prima oară la vârsta de 26 de ani. Aleasa inimii sale a fost manechinul belgian Dominique Grazia. Din acest mariaj, care s-a întins pe durata a zece ani, a rezultat o fiică, pe nume Natalie, care locuieşte în prezent în Franţa.

La 40 de ani, Ilie hotărăşte să treacă pe la altar pentru a doua oară şi se însoară cu Alexandra King. Cuplul înfiază doi copii, pe Nicholas şi pe Charlotte. În prezent, aceştia locuiesc cu mama lor, la New York. Urmează Amalia Teodosescu, cu care are două fetiţe, Alessia şi Emma Alexandra. Actuala iubire, Brigitte Sfăt, are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.