DECLARAŢII BOMBĂ în cazul elevei violate din Vaslui: Fata ar fi vrut să se mărite cu unul dintre agresori

Dezvăluiri şocante făcute de Gina Burada, cumnata lui Silviu Burada, unul dintre cei şapte violatori din Vaslui. Femeia susţine că Raluca, victima din Valeni, a vrut să se mărite cu Alin Rotaru, unul dintre agresorii ei.

17 aug. 2015, 09:50
DECLARAŢII BOMBĂ în cazul elevei violate din Vaslui: Fata ar fi vrut să se mărite cu unul dintre agresori

Cumnata lui Silviu Burada, Gina Burada, sustine ca eleva violata si-ar fi dorit sa se marite cu unul dintre violatori, scrie bzv.ro.

Fata a vrut sa se casatoreasca cu Alin Rotaru. El a acceptat asta ca sa scape de puscarie, dupa tot ce s-a intamplat. Timp de sase luni ei au fost inchisi. Stiu ca familia lui Alin se ducea la poarta la ei sa ii scoata baiatul din puscarie. Baiatul este cel mai instarit din cei sapte. Daca o lua de nevasta, ea isi retragea plangerea si el iesea din inchisoare„, a declarat Gina Burada.

Citeşte şi Cazul violatorilor a împărţit familiile: „Sunt şocată, refuz să mai fiu soră cu un aşa animal înapoiat”

Luni, la ora 14:00, are loc un nou termen din dosar, unde violatorii vor trebui sa vina cu martori in incercarea de a iesi basma curata din conflict. Cei sapte tineri din localitatea vasluiana Valeni sunt judecati, sub control judiciar, dupa ce au sechestrat si violat, timp de mai multe ore, in noiembrie 2014, o eleva care ulterior a fost transportata la spital.

Potrivit cercetarilor facute de anchetatori, adolescenta a fost abuzata sexual in doua randuri, in aceeasi seara, de catre cei sapte tineri. Retinuti initial de politisti, cei sapte tineri au fost arestati preventiv la trei zile dupa viol. La inceputul lunii aprilie, aceeasi instanta a decis eliberarea violatorilor.

Citeşte şi ZI DECISIVĂ în cel mai mediatizat proces al anului: Luni se dă sentinţa pentru cei ŞAPTE VIOLATORI din Vaslui