DECLARAŢII ŞOCANTE în cazul violului din Vaslui. Tatăl unui inculpat: Fata a mai fost cu persoane, a luat bani

Tatăl unuia dintre tinerii condamnaţi la închisoare pentru viol a declarat că pedepsele lor sunt prea aspre şi că băieţii sunt nevinovaţi, deoarece eleva a fost de acord cu raportul sexual. Mai mult, acesta a spus că fata "a mai fost în comuna Văleni cu atâtea persoane, a fost cu 13, a luat bani, a luat milioane".

17 aug. 2015, 13:08
DECLARAŢII ŞOCANTE în cazul violului din Vaslui. Tatăl unui inculpat: Fata a mai fost cu persoane, a luat bani

Pedeapsa e prea mare. Să fie dreptate. Fata să recunoască că a fost de bunăvoie, pentru că fata a fost de bunăvoie. A urcat în maşină de bunăvoie. De la Vaslui şi până în Văleni au trecut prin oraş, prin sate, putea să urle, să ţipe. Băieţii sunt victime. Băiatul a avut raport sexual cu fata, dar cu aprobarea ei. Fata a vrut, cu toţi, nu numai cu unul. Fata a mai fost în comuna Văleni cu atâtea persoane, a fost cu 13, a luat bani, a luat milioane. Noi avem martori pe care nu-i acceptă instanţa. Ceva e de sus plecat ca să poată să ne bage copiii la fund. Vreau dreptate. E foarte dură sentinţa. Justiţia nu a acceptat niciun martor„, a declarat tatăl lui Petrică Bolboceanu, unul dintre băieţii condamnaţi la închisoare pentru viol.

Citeşte şi DECLARAŢII BOMBĂ în cazul elevei violate din Vaslui: Fata ar fi vrut să se mărite cu unul dintre agresori

Mai mult, alţi tineri care îi cunosc pe cei implicaţi în scandal au spus că „fata i-a sunat pe băieţi să o ia de la şcoală”.

Cei şapte violatori din Vaslui au primit ani grei de închisoare. Judecătoria Vaslui i-a condamnat, luni, pe cei şapte la închisoare cu executare, pedeapsa minimă fiind de 5 ani şi 8 luni, iar cea maximă de 8 ani şi 4 luni de închisoare. Totodată, magistraţii au decis ca violatorii să fie duşi în arest preventiv.

Citeşte şi SENTINŢA în cazul de la Vaslui: Cei 7 violatori, condamnaţi la ÎNCHISOARE. Pedeapsa maximă: 8 ani şi 4 luni