Declaraţiile anului 2014: „Când vine vorba de sex, nu s-a născut femeie care să mă poată refuza”

Anul 2014 a fost anul celor mai interesante declaratii ale vedetelor. Va prezentam mai jos cateva dintre ele.

21 dec. 2014, 10:57
Declaraţiile anului 2014: „Când vine vorba de sex, nu s-a născut femeie care să mă poată refuza”

Minodora a fost revoltată, în emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D, pentru că o jurnalistă i-a atras atenţia că e prea grasă pentru a purta colanţi: „Noi, grasele, trebuie să murim?”.

Dan Negru l-a atacat dur, pe pagina sa de Facebook, pe Radu Banciu, pentru jignirile aduse studenţilor de peste Prut: „E mai bine să taci şi să fii luat drept prost decât să vorbeşti şi să confirmi că eşti!”.

Bianca Drăgușanu, într-un interviu publicat de ziarul Libertatea: „Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi”.

Oana Roman a vorbit despre sarcina ei în emisiunea „La Măruţă”: „E foarte greu să fii gravidă. Mi se pare că sunt ca o balenă”.

CITEŞTE ŞI O SUPER VEDETĂ de la noi îşi recunoaşte FANTEZIA SUPREMĂ: „Aş fi făcut SEX în FÂN”

Criticul de modă Alin Gălăţescu, în emisiunea realizată de Teo Trandafir: „După două zile de stat pe Facebook, m-am simţit mai idiot decât credeam că sunt”.

Cătălin Botezatu a vorbit în emisiunea „Acces direct” despre probleme sale de sănătate: „Cei care folosesc mai mult din creier, aşa cum e la mine, riscă să aibă vase de sânge sparte”.

Silviu Prigoană, citat de ziarul britanic Daily Mail, care publicat un articol despre „milionarul cu un singur picior care s-a căsătorit de şase ori cu aceeaşi femeie”: „Când vine vorba de sex, nu s-a născut femeie care să mă poată refuza”.

Citeşte mai multe declaratii pe eva.ro.