Dedeman face angajări. Iată posturile disponibile

Dedeman face angajări la Timişoara, Cluj şi la Bistriţa-Năsăud, în această perioadă. Iată posturile vacante, profilurile căutate de angajatori şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 06:04
Dedeman face angajări. Iată posturile disponibile

Dedeman angajează 10 consultanţi vânzări la Cluj şi la Bistriţa-Năsăud, şi alţi 30 de consultanţi vânzări la Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare, interrelaţionare, muncă în echipă; e dispus la efort fizic, manipulare de marfă, ştie să opereze în MS Office. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor, precum şi cei cu autorizaţie ISCIR.
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru poziţia deschisă la Cluj şi la Bistriţa-Năsăud e 27 august. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

10 septembrie e ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul de consultant vânzări disponibil la Timişoara. Detalii, aici.

Dedeman angajează doi casieri la Deva şi 14 casieri la Timişoara. 

Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, ştie să opereze în MS Office, e diplomat, onest, are simţul responsabilităţii, are abilităţi de comunicare, interrelaţionare, muncă în echipă, precum şi experienţă într-un post similar.
Până pe 29 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Deva. Amănunte, aici.

28 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru poziţia vacantă la Timişoara. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Dedeman angajează un stivuitorist la Arad. Candidatul potrivit pentru acest post are autorizaţie ISCIR, are experienţă în manipularea materialelor de construcţii cu stivuitorul, are îndemânare şi simţ practic, e dispus la efort fizic şi manipulare de marfă, este harnic, perseverent, onest, cu simţul responsabilităţii. 

30 august e termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă vacante la Dedeman.