Dedeman face angajări. Iată posturile

Printre posturile pentru care Dedeman angajează în această perioadă se numără cele consilieri de vânzări, şefi de raion, dispecer monitorizare, coordonator administrativ. Iată oferta de muncă disponibilă la Dedeman şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
03 mai 2017, 06:54
Dedeman face angajări. Iată posturile

Oferta de muncă disponibilă la Dedeman

Dedeman angajează consultanţi vânzări materiale de construcţii.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare, experienţă în vânzarea materialelor de construcţii şi sisteme de acoperiş, ştie să lucreze în MS Office, e dispus la efort fizic, e harnic, cinstit şi are excelente abilităţi de comunicare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Dedeman angajează consultanţi vânzări proiecte.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, experienţă relevantă în vânzarea materialelor de construcţii/instalaţiilor, e orientat către clienţi, are bune abilităţi de comunicare, de vânzare şi negociere. E, de asemenea, harnic, cinstit şi dispus la efort fizic.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Dedeman angajează şefi de raion.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare, e dispus la efort fizic, are abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, de comunicare şi rezolvare a conflictelor, e diplomat, harnic, perseverent, onest şi are un simţ dezvoltat al responsabilităţii.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Dedeman angajează dispecer monitorizare.
Candidatul potrivit pentru acest post are atestat de agent de pază, atenţie distributivă, capacitate de analiză şi simţ dezvoltat al responsabilităţii, are abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, de comunicare, interrelaţionare şi lucru în echipă, e serios, cinstit şi nu are antecedente penale.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Dedeman angajează coordonator administrativ.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare tehnice, e harnic, perseverent, are iniţiativă, poate lucra autonom, e diplomat, are bune abilităţi de comunicare şi gestionare a conflictelor, are abilităţi de coordonare şi dezoltare a echipei. Are, de asemenea, atenţie distributivă, capacitate de analiză, abilităţi de organizare, planificare şi prioritizare a activităţilor, are foarte bune cunoştinţe de lucru la PC. Candidaţii care au studii medii sunt eligibili pentru acest post dacă au cel puţin doi ani experienţă în domenii reglementate de ISCIR.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă disponibile la Dedeman.