Dedeman face angajări. Caută de la consultanţi de vânzări până la inginer constructor

Dedeman face angajări la Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Roman şi Timişoara, în această perioadă. Iată posturile vacante la Dedeman şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 07:01
Dedeman face angajări. Caută de la consultanţi de vânzări până la inginer constructor

 Oferta de muncă la Dedeman 

Dedeman angajează trei consultanţi de vânzări la Baia Mare şi cinci consultanţi de vânzări la Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare, interrelaţionare şi lucru în echipă, este harnic, perseverent, responsabil, orietat spre învăţare, are iniţiativă, abilităţi de analiză, e dispus la efort fizic şi manipulare de marfă, ştie să lucreze în MS Office. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
13 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Baia Mare. Detalii, aici.

Până pe 28 noiembrie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Dedeman înTimişoara. Mai multe informaţii, aici.

Dedeman angajează doi consultanţi de vânzări la Bucureşti.
Amănunte, aici.

12 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie.

Dedeman angajează un consultant de vânzări la Roman.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin studii medii, experienţă în vânzarea instalaţiilor termice, instalaţiilor de climatizare şi ventilaţie, are excelente abilităţi de comunicare, interrelaţionare şi lucru în echipă, este harnic, perseverent, responsabil, orietat spre învăţare, are iniţiativă, abilităţi de analiză, e dispus la efort fizic şi manipulare de marfă, ştie să lucreze în MS Office.
Până pe 4 decembrie se primesc candidaturi pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Dedeman angajează un inginer constructor la Bacău.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil tehnic sau tehnico-economic, experienţă în domeniu, este expert în operare PC (Word, Excel), Autocad şi programe de deviz, are abilităţi de calcul bugetar şi dovedeşte atenţie la detalii. Are, de asemenea, foarte bune abilităţi de comunicare, analiză, sintetizare şi interpretare a informaţiilor, este dispus la deplasări, are cunoştinţe legislative care reglementează emiterea autorizaţiei de construire sau desfiinţare.
6 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.