Definiţia dragostei. Tu ştii care sunt caracteristicile acestui sentiment?

Fie că ai întâlnit-o sau nu, dragostea este un sentiment foarte complex şi, de-a lungul timpului, mulţi s-au încumetat să îi găsească o definiţie.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 09:13
Definiţia dragostei. Tu ştii care sunt caracteristicile acestui sentiment?

Iubire, amor sau afectiune, oricare ar fi cuvantul ales pentru a descrie aceste sentimente, dragostea adevarata, nu doar cea romantica, este un lucru greu de atins.

Iata cateva defintii menite sa incerce sa faca putina lumina si sa iti ofere o definitie mai completa a dragostei, potrivit All Women Stalk.

Veselie

Pe cat de ciudat suna, dragostea inseamna veselie! Fii mereu cu zambetul pe buze, razi la glumele altora si incearca sa vezi partea plina a paharului. Pe langa asta, fii cu adevarat interesata de soarta celor apropiati tie. De la familie si pana la cei mai buni prieteni, daca iubesti si vrei sa fii iubita, nu ezita sa ii ajuti de cate ori au nevoie.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Cum stai cu dragostea în acest an

Bunatate

Un alt cuvant care nu putea lipsi din multiplele definitii ale dragostei. Astfel, daca iubesti cu adevarat, vei reusi sa fii buna si cu altii. Numai dupa ce ai intalnit iubirea, indiferent de tipul ei, vei putea sa impartasesti sentimentul de bunatate. O persoana a carei bunatate vine din suflet se va bucura cu adevarat de fericirea altora si nu va fi geloasa!

Citeşte mai multe pe Ele.ro