Delia a lansat un nou videoclip. Ascultă „Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams VIDEO

Delia a lansat single-ul "Fata lu' tata", piesă compusă de Carla's Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla's Dreams atât pentru "Cum ne noi" (featuring), dar și "Da, mamă", ambele hituri incontestabile în România.

20 nov. 2017, 08:42
Delia a lansat un nou videoclip. Ascultă „Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams VIDEO

Videoclipul piesei „Fata lu’ tata” a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4”, „Rămâi cu bine” sau „Verde Împărat”.

De look-ul Deliei în videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sârghe (hair), Hilke Muslim (styling), ținute Cristina Săvulescu, Seen.

Delia a lansat anul acesta „Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – „Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Anul acesta, Delia a lansat albumul „Live” care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”, „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea” și a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul „Psihedelia”.