Delia susţine un nou concert la Sala Palatului. Vezi când este programat şi cât costă biletele

Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.

13 feb. 2017, 12:50
Delia susţine un nou concert la Sala Palatului. Vezi când este programat şi cât costă biletele

„Pentru că biletele de pe 5 și 6 martie se epuizează într-un ritm alert și show-urile sunt aproape sold out, Delia, împreună cu managementul său, au decis să pună în vânzare încă un concert Psihedelia la Sala Palatului, pe 4 martie 2017, ora 20,00”, se arată în comunicat.

„Mă bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria Psihedelia. E o întreagă experiență care îți schimbă percepția asupra realității. Nu e nimic înfricoșător, doar un show diferit față de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune și, cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensa de câteva luni bune”, a declarat Delia, citată în comunicat.

Biletele, cu prețuri între 75 de lei și 350 de lei, s-au pus în vânzare online pe http://catmusic.ro/en/bilete/psihedelia-04-03/, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro, iar punctele de vânzare fizice sunt: Sala Palatului, magazinul Muzica, magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro.