Delia Matache divorţează? Vezi ce decizie drastică a luat artista în urmă cu puţin timp

Delia Matache a decis să-şi investească toate veniturile în achiziţionarea unui imobil de lux. Surse din anturajul artistei sustin ca blonda planuia de mai multa vreme sa investeasca intr-o casa doar pe numele ei, astfel incat, in cazul unui eventual divort, sa ramana doar a ei.

13 iul. 2015, 18:08
Delia Matache divorţează? Vezi ce decizie drastică a luat artista în urmă cu puţin timp

Delia Matache domină topurile cu melodii care devin hituri peste noapte, jurizează cu mare priză la public show-ul „X Factor” de la Antena 1 şi are agenda plină de concerte, fiind una dintre cele mai bine cotate artiste din România. Pentru că succesul se traduce în câştiguri, Delia Matache vrea să-şi investească banii cu cap, astfel încât, orice s-ar întâmpla, să se bucure de roadele carierei sale.

Artista şi-a achiziţionat recent un penthouse de 400 mp în zona Aviaţiei, afacere care ar fi costat-o aproximativ 1,4 milioane de euro. Cum imobilul în cauză se află încă în construcţie, Delia ar putea amenaja noua locuinţă cel mai târziu în toamnă. Surse din anturajul artistei susţin, pentru „ring”, că vedeta plănuia de mai mult timp să investească într-o casă doar pe numele ei, astfel încât să rămână a ei chiar şi în cazul unui divorţ.

„Delia şi Razvan au unde să stea, altul ar fi motivul pentru care ea vrea si o altă casă, doar a ei. Ca in orice relatie, există si momente in care lucrurile nu se vad tocmai roz si intr-o astfel de situatie i-a venit ideea unei investitii proprii. Ea vrea să aiba, in sfarsit, o locuinta pe numele ei, pe care sa nu fie obligata sa o imparta in cazul unui divorţ. Nu ia in calcul o desparţire, e ultimul lucru pe care si l-ar dori, e doar prudenta”, au afirmat apropiati ai artistei, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi: Delia Matache rupe tăcerea şi vorbeşte despre controversele piesei „Da, mama”: Într-un fel mă aşteptam

Delia si Razvan s-au cunoscut in urma cu aproape 5 ani si s-au cununat civil in urma cu trei ani, pe 30 august. Evenimentul a avut loc la Poarta Sarutului, iar ceremonia a fost oficiata de primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru.

Citeşte şi Delia Matache, onorariu de mii de euro pentru un concert în Saint Tropez