Delia Matache rupe tăcerea şi vorbeşte despre controversele piesei „Da, mama”: Într-un fel mă aşteptam

A strâns aproape 8 milioane de like-uri şi are toate şansele să devină hitul verii. Vorbim de ultima melodie a Deliei, "Da, mamă". Succesul piesei este însă umbrit de un scandal. Artista este acuzată de plagiat şi că, prin versurile melodiei, încurajează consumul de alcool. Între timp însă, „Da, mamă!”, doboară record după record pe Youtube.

RomaniaTV.net
11 iul. 2015, 10:03
Delia Matache rupe tăcerea şi vorbeşte despre controversele piesei „Da, mama”: Într-un fel mă aşteptam

„Da, mamă, sunt beată, pentru că altfel nu îl pot uita şi n-am nevoie de iertarea ta. Nu spune că n-ai fost şi tu aşa cândva. Nu plâng acum. Mi-a fost destul şi o să uit iubirea lui şi o să beau”, aşa sună refrenul piesei „Da, mamă” a Deliei.

Versurile piesei au fost amplu comentate, însă Delia spune că nu este nimic deplasat în mesajul melodiei.

„Într-un fel mă aşteptam. Ştiam deja reacţiile celor care o ascultaseră înainte de lansare şi toţi erau wow. Poate cea mai tare dintre ele a fost a unei fete care a început să plângă imediat în hohote. Ştiam că va atinge multe suflete care au trecut prin asta, dar în acelaşi timp ştiam că vor fi şi cârcotaşii care vor comenta de rău. Per total, mie îmi place că toată lumea are o reacţie, nimeni nu stă indiferent, toţi au o opinie. În ceea ce mă priveşte, eu văd asta ca pe un succes”, a spus Delia pentru evz.ro.

Piesa „Da, mamă” a fost criticată şi pentru că seamănă izbitor cu o melodie interpetată de Eminem.

Un absolvent al Conservatorului a comparat partiturile celor două piese şi susţine că din punct de vedere armonic, nu au legătură, dar că primele două fraze ale refrenului sunt destul de asemănătoare. Asta nu înseamnă însă că piesa a fost copiată, a conchis specialistul.