Delia, sărut pasional cu Horia Brenciu. Milioane de oameni au văzut asta

Horia Brenciu şi Delia sunt parteneri de scenă. Cei doi au scos o nouă piesă "Inima nu vrea", aşa că au făcut show în platoul emisiunii "Dansează printre stele" de la Antena 1.

RomaniaTV.net
20 oct. 2014, 04:11
Delia, sărut pasional cu Horia Brenciu. Milioane de oameni au văzut asta

Horia Brenciu şi Delia sunt parteneri de scenă. Cei doi au scos o nouă piesă „Inima nu vrea”, aşa că au făcut show în platoul emisiunii „Dansează printre stele” de la Antena 1. 

În momentul în care Delia a intrat în scenă, s-a agăţat de gâtul lui Horia Brenciu şi s-a prefăcut că îi dă un sărut lung şi pasional. Prezentatorul emisiunii „Dansează printre stele” a spus că o opreşte pe blondă pentru o pauză publicitară. Delia a fost o apariţie hot, purtând ciorapi sexy şi o ţinută care îi punea formele în evidenţă. „Delia este cea mai frumoasă parteneră de scenă”, i-a spus Horia, dăruindu-i un buchet de trandafiri roşii, scrie spynews.ro.
„Dansează printre stele“, cel mai nou show de la Antena 1, a debutat pe 5 octombrie la Antena 1. Prezentatorul “Dansează printre stele“ este Horia Brenciu care îi are alături pe coprezentatorii Lili Sandu și Victor Slav.
Cele 12 perechi intrate în competiție se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiție.
Juriul emisiunii “Dansează printre stele” este format din Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu.