Delia, superbă la botezul nepoatei. Nu o să-ţi vină să crezi cât a costat costumul de naşă

Oana Matache, sora mai mică a Deliei, și-a botezat fetița, duminică. Nășică a fost chiar Delia. 

RomaniaTV.net
16 apr. 2018, 17:36

Nepoata Deliei Matache a fost botezată la biserica „Naşterea Maicii Domnului”, din Capitală. Pentru această zi specială, naşa Delia a ales o rochie scurtă, de culoare aurie. În ceea ce priveşte părul, vedeta a revenit la culoare verde şi a ales să-l prindă într-o împletitură rusească. Soţul ei, Răzvan Munteanu, a venit îmbrăcat într-un costum cum rar au curaj bărbaţii să poarte, un sacou în dungi alb-negru.

Dacă în prima parte a ceremoniei Delia a ales o rochie superbă, din paiete aurii, iată că pentru petrecere, Delia și-a schimbat outfit-ul.

Artista a fost surprinsă într-un costum într-o nuanță de verde ușor metalizată. La acest ansamblu, Delia Matache a ales să combine o pereche de sandale tot cu platformă, de această dată, însă, negre.

Potrivit verdict.ro, preţul costumului verde a fost extrem de accesibil. Vestimentaţia artistei este semnată de Uterqüe, un brand spaniol. Sacoul costă 830 RON, iar pantalonii 509 RON. Varianta pe care a mers Delia este una super versatilă și aplaudăm opțiunea unui costum uni, în locul rochiilor mainstream de cocktail sau chiar de seară.