DEMISII pe bandă rulantă la Fundaţia Mişcarea Populară

După demisia lui Marian Preda de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară, şi liderii filialelor din teritoriu au început să îşi anunţe retragerea din funcţii.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 13:00
DEMISII pe bandă rulantă la Fundaţia Mişcarea Populară

Mihai Platon, coordonatorul filialei Bacău a Fundaţiei Mişcarea Populară, a declarat marţi, pentru Agerpres, că demisionează din funcţie, în semn de solidaritate cu preşedintele Fundaţiei, Marian Preda.

Anunţ această demisie în solidar cu preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, profesorul Marian Preda, având convingerea că nu este posibilă, deocamdată, o schimbare din interior a clasei politice din România‘, a precizat Mihai Platon.

El spune că a crezut ‘cu speranţă în principiile serioase, responsabile anunţate de Fundaţie’, dar, a subliniat, totodată, că, ‘din păcate, acestea nu se doresc aplicabile în PMP’ .

‘Am încercat să acţionez în crearea şi susţinerea unui ‘Partid Altfel’, dar, o spun cu mare regret, nu am reuşit. Nu voi abandona lupta şi voi continua în PMP şi în societatea civilă, pentru a concretiza ideile şi principiile care mă animă’, a mai precizat fostul preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară Bacău.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară filiala Gorj, Andrei Novac, a demisionat şi el, luni, din funcţie, precizând că a decis acest lucru atât din motive personale, cât şi ca urmare a demisiilor din fruntea Fundaţiei la nivel naţional.

‘Mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară filiala Gorj. Cel mai important motiv ar putea să fie faptul că Eugen Tomac nu mai este preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi el este omul care m-a adus în acest proiect, iar în această dimineaţă, Marian Preda, care este preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, şi-a dat demisia. Fiind în situaţia în care am fost adus în acest proiect şi am fost invitat în acest proiect, din punctul meu de vedere, este momentul să mă retrag şi eu. E un moment prielnic, pentru că am reuşit să creez la nivelul judeţului Gorj o structură destul de bine pusă la punct a Fundaţiei Mişcarea Populară, structură care şi-a făcut foarte bine datoria la alegerile din 25 mai. Mi-am adus aportul la procentul care a fost luat în municipiul Târgu-Jiu datorită campaniei pe care am făcut-o proiectului Fundaţiei Mişcarea Populară timp de zece luni’, a declarat Andrei Novac.

Marian Preda a anunţat, luni, că demisionează din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară.

Marian Preda şi-a dat DEMISIA de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară