Demiteri de ochii lumii la Romatsa. Foştii şefi au fost numiţi pe alte funcţii

La Romatsa s-au făcut demiteri doar de ochii lumii. Fostul director general, Aleodor Frâncu, ocupă acum un post de şef de direcţie în cadrul companiei, iar fostul director operaţional s-a mutat pe altă poziţie, informează România TV. Compania Romatsa a fost considerată vinovată în cazul tragediei din Apuseni.

11 feb. 2014, 14:58
Demiteri de ochii lumii la Romatsa. Foştii şefi au fost numiţi pe alte funcţii

Înainte să devină director general al Romatsa, Aleodor Frâncu a fost director al Direcţiei Dezvoltare, iar odată numit în funcţia de director general, pur şi simplu, el s-a suspendat din funcţia de şef de direcţie, aşa că după ce şi-a dat demisia din funcţia de director general, suspendarea a luat sfârşit şi el a revenit pe poziţia anterioară.

De altfel, Aleodor Frâncu rămâne şi membru al Consiliului de Administraţie al Romatsa pentru că nu şi-a dat demisia din această funcţie. În prezent, Romatsa caută un alt director general şi a demarat chiar un proces de selecţie.

Citeşte şi ACCIDENT AVIATIC în Apuseni: Detalii INCREDIBILE din anchetă. Vezi care sunt pistele procurorilor

De asemenea, fostul şef al Direcţiei Operaţionale, Bogdan Donciu, este şi acum şef al unei alte direcţii, direcţia ATM, iar fostul şef al acestei direcţii l-a înlocuit în funcţie.

Compania Romatsa a fost considerată vinovată în cazul tragediei aviatice pentru că un raport oficial al Guvernului consideră că Romatsa a reacţionat cu întârziere după ce avionul s-a prăbuşit în Munţii Apuseni.

Citeşte şi Sindicatul ROMATSA explică incidentul din Neamţ şi denunţă campania de denigrare împotriva regiei