Denisa de la Bambi şi-a deschis sufletul. De ce a fost în stare pentru a-şi salva căsnicia

Anunţul că Denisa Tănase divorţează de medicul Cornel Brotac a surprins pe toată lumea, iar cântăreaţa a fost pur si simplu devastată. La jumătate de an de la acel moment, bruneta pare că şi-a revenit şi traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii.

10 iul. 2015, 16:50
Denisa de la Bambi şi-a deschis sufletul. De ce a fost în stare pentru a-şi salva căsnicia

Denisa Tănase este o femeie liberă din luna octombrie a anului trecut, chiar dacă despărţirea oficială s-a produs câteva luni mai târziu. Bruneta şi soţul ei au decis să nu facă publice motivele care au dus la separare şi să-şi spele rufele în familie. Cert este că cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar posibilitatea ca ei să se împace este aproape nulă.

„Este un capitol încheiat pentru mine. Cred că şi pentru el. Am trecut peste acest moment. Nu a fost nimic complicat în procesul de divorţ. Acum trec printr-o perioadă bună a vieţii din toate punctele de vedere”, a spus Denisa de la Bambi, potrivit click.ro.

Invitată la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, cântăreaţa a povestit că a trecut într-adevăr prin momente dificile şi a făcut sacrificii şi compromisuri ca să nu-şi piardă soţul.

„De dragul căsniciei am început să fac orice, să merg la preoți, la biserică, să las de la mine. Aşa cum unii aleg atunci când au probleme în viaţă să mearfgă la psiholog, eu am ales să mă duc la duhovnic pentru a scăpa de grijile care mă apăsau”, a completat Denisa.

Cei doi au pus punct unei relaţii de nouă ani, dintre care patru ani au fost de căsătorie.