Denisa Manelista, anunţ de ultimă oră. Prietenii ei sunt la pământ

Denisa Manelista era, în urmă cu doar câteva luni, una dintre cele mai căutate vedete de la noi din țară. Acum însă, de cât are probleme de sănătate, lucrurile s-au cam schimbat și, așa cum a constatat și ea, din cei care o asaltau cu telefoane au rămas doar câțiva.

12 mai 2017, 09:15

Dezamăgită, așa pare să se simtă, acum, Denisa Manelista, scrie spynews.ro. Pentru că, a constatat ea, cei care, până s-a aflat că este grav bolnavă, o căutau zi de zi, sperând că vor „împrumuta” din celebritatea ei, au „uitat” complet de ea.

Citeşte şi Denisa Manelista a scăpat de moarte cu o băutură miraculoasă. Cum şi-a vindecat ficatul artista

Mai mult, spun sursele noastre, de-a lungul ultimelor săptămâni, Denisa nu a primit nici măcar un mesaj de susținere din partea acestora și, evident, acest lucru a supărat-o. Așa că, a mărturisit vedeta apropiaților ei, „curățenia” din lista ei de prieteni a fost făcută, ea realizând că, de fapt, are amici pe care îi poate număra pe degetele de la mâini.

„E supărată foc. Se aștepta ca prietene de-ale ei, care o sunau zilnic, să iasă în oraș, să meargă la cumpărături, să facă, să dreagă, nu i-au dat niciun semn de când e bolnavă. Iar acest lucru, evident, a deranjat-o, mai ales că simțea că are nevoie de susținerea lor. Dar, acum, de când se simte mai bine, a decis să nu le mai răspundă la telefon”, a spus un apropiat de-al Denisei.

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista.

Citeşte şi Denisa Manelista, făcută PRAF de Dan Capatos. „Când numele tău devine o isterie naţională…”

De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.