DENISA MANELISTA, prima fotografie după ce a fost la un pas de moarte

Denisa Manelista a reusit sa ingrijoreze toata tara, dupa ce a avut probleme grave de sanatate. Artista, desi nu a scapat complet de probleme, sustine ca se simte mai bine si este optimista.

08 mai 2017, 11:01

Astazi, Denisa Manelista a postat pe contul personal de socializare prima fotografie cu ea. Cantareata isi saluta fanii, este zambitoare si pare ca se simte mult mai bine. Admiratorii s-au bucurat sa o vada: „In sfarsit o poza cu tine”, i-a scris un fan. 

Citeşte şi Denisa Manelista, MESAJ DISPERAT PE FACEBOOK, la câteva ore de când a anunţat că este bine

Un alt admirator al vedetei i-a scris: „Sperăm ca Domnul Dumnezeu să audă rugăciunile noastre, să fie alături de tine și să te aibă în pază. Insanatosire grabnică frumoasa noastră Denisa”.

Denisa Manelista a vorbit sâmbătă pentru prima dată despre problemele ei de sănătate și a precizat că începe să se simtă mai bine. După acele mărturisiri, cântăreața a început iar să-și promoveze melodiile pe pagina de Facebook așa cum făcea odinioara, acesta fiind un indiciu că Denisa începe să își revină.

Artista a refuzat o bună perioadă să iasă în public sau să vorbească despre problemele pe care le are, însă de când a anunțat că e mai bine, a început să fie mai activă și pe rețelele sociale și să vorbească la tv.