Denisa Manelista a ajuns din nou, la SPITAL

Denisa Manelista va ajunge din nou la spital, nu pentru boala de ficat de care ar suferi, ci pentru cateva analize la plamani.

11 mai 2017, 05:48
Denisa Manelista a ajuns din nou, la SPITAL

Denisa Manelista va fi nevoita ca, in scurt timp, sa se duca iarasi la spital. In perioada Sarbatorilor Pascale, persoane din preajma cantaretei sustineau ca ea s-ar fi internat la Spitalul Sf. Ioan din Capitala din  cauza unor complicatii facute la plamani.

Denisa Manelista, decizie ŞOC! Medicii sunt DISPERAŢI

„Medicii de acolo au tratat-o de urgenta cu medicamente puternice si au hranit-o cu ajutorul perfuziilor. Dupa doua zile, fata a fost externata si, de atunci, cea care a avut grija de ea a mama cantaretei”, au dezvaluit prietenii familiei pentru WOWbiz.ro.

Denisa Manelista are cruce de marmură ÎN CURTE. Ce scrie pe poarta de la intrare FOTO

Denisa Manelista se simte mai bine in aceasta perioada, mai ales de cand ar fi apelat, spun apropiatii, la un tratament naturist cu actiuni puternice de vindecare a ficatului: „Medicamentele din plante au dat rezultate foarte bune si, in sfarsit, familia poate zambi putin. Cu toate acestea, luna viitoare, va trebui sa mearga din nou la spital, pentru cateva investigatii. Doctorii care au consultat-o la Sf. Ioan  i-ar fi spus ca daca vrea sa isi salveze ficatul este musai sa aiba grija si de celelalte organe interne, si cum cel mai afectat in acest moment este plamanul, ea trebuie sa urmeze cativa pasi. Periodic, va fi nevoita sa isi faca radiografii pulmonare, un CT (computer tomograf) si sa ia antibiotice. Va sta probabil si internata cate o zi, doua”.