DENISA MANELISTA a dispărut. DAN BURSUC confirmă. „Îmi pare foarte rău…”

Denisa Manelista a dispărut după ce s-a aflat că ar suferi de o boală gravă şi ar trece printr-o perioadă extrem de grea din viaţa ei. Dan Bursuc a dezvăluit că şi apropiaţii artistei sunt de negăsit.

27 apr. 2017, 15:56
DENISA MANELISTA a dispărut. DAN BURSUC confirmă. „Îmi pare foarte rău…”

Denisa Manelista este de negăsit după ce vestea că ar suferi de o maladie îngrozitoare şi că s-ar lupta din greu pentru viaţa ei, scrie cancan.ro. Dan Bursuc a mărturisit că încearcă să dea de vreun apropiat de-al cântăreţei, însă îi este pur şi simplu imposibil. Bursuc susţine că până şi impresarul Denisei are telefonul închis şi nu răspunde la nimeni.

Citeşte şi Detalii cutremurătoare ies la iveală despre starea de sănătate a Denisei. Coşmarul a început înainte de Paşte

„A disparut! Nimeni nu poate să dea de ea! Am încercat să dau de impresarul ei, dar şi el are telefonul închis. Îmi pare foarte rău, sper să nu fie atât de rău pe cât se spune”, a declarat Dan Bursuc.

Citeşte şi Denisa Manelista, cancer la plămâni. Dan Capatos: Medicii din Viena au trimis-o în ţară, nu mai are nicio şansă

Dan Capatos a dezvăluit, miercuri seara, că artista ar avea cancer la plămâni şi că ar fi în stare foarte gravă: „Se pare că ar avea cancer la plămâni. A fost să se trateze la Viena, dar medicii de acolo au trimis-o în ţară pentru a nu se mai chinui prin spitale fiindcă nu mai are nicio şansă”.