DENISA MANELISTA a fost trimisă acasă din spital: „Plânge încontinuu…”

Ticy, presupusul iubit al Denisei, este răvășit de atâta suferință, după ce Denisa, presupusa lui iubită, este țintuită pe un pat de spital după ce presa a scris că ar suferi de cancer pulmonar. Pe pagina lui, tânărul a postat o fotografie în care nu s-a sinchisit să-și ascundă durerea și oboseala.

29 apr. 2017, 08:53
DENISA MANELISTA a fost trimisă acasă din spital: „Plânge încontinuu…”

Denisa Răducu, aşa cum o cheamă pe îndrăgita cântăreaţă de manele şi muzică de petrecere, este devastată după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă, în stadiu terminal. Chiar dacă a fost internată la un spital din Capitală, medicii au luat în cele din urmă decizia de a o externa, recomandându-i să evite orice i-ar putea cauza stres.

„E devastată! Plânge încontinuu de când a aflat, nu se poate linişti deloc, deşi nu ar trebui să se streseze atât de rău, fiindcă asta îi apropie sfârşitul… E dărâmată de durere fiindcă a înţeles complet gravitatea situaţiei. I-am adus un psiholog care vine zilnic la ea acasă, au şedinţe care să o ajute să reziste psihic. Nu ai cum să gândeşti altfel atunci când ştii că nu mai ai mult de trăit, are doar 27 de ani…”, au mărturisit cei din familie pentru CANCAN.ro.