Denisa Manelista a murit în chinuri groaznice. Cum s-au scurs ultimele zile de viaţă ale Denisei Răducu: „Vă iubesc pe toţi”

Denisa Răducu sau Denisa Manelista s-a stins din viață duminică, 23 iulie, răpusă fiind de o boală cruntă la ficat. Marți, 25 iulie, familia, prietenii, colegii, fanii sau oamenii care nu au cunoscut-o personal, dar au rămas impresionați de povestea ei, au condus-o pe ultimul drum în comuna sa natală Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea.

RomaniaTV.net
26 iul. 2017, 08:03

Denisa Răducu a încetat din viață duminică, la doar 27 de ani. Cum s-au scurs ultimele zile de viață ale Denisei Răducu? Din cauza cirozei și a degradării fizice provocate de boală, cântăreaţa a vomitat cantităţi mari de sânge.

Denisa Manelista a murit fulgerător. Cum şi când a aflat de teribila boală

Denisa Răducu a pierdut lupta cu moartea după câteva luni grele de suferință, din cauza bolii necruțătoare care a răpus-o.

Cântăreața ajunsese să aibă doar 23 de kilograme și vomita, regulat, cantități semnificative de sânge, așa cum s-a întâmplat și în ultimele zile din viața sa. După un astfel de episod, artista care avea doar 27 de ani, a intrat în comă, ne-au dezvăluit surse medicale. Duminică dimineață, în jurul orei 4, când familia a chemat ambulanța, ea a fost găsită în stop cardio-respirator, iar personalul medical nu a făcut decât să constate decesul, după o manevră de resuscitare rămasă fără rezultat.

Cu câteva ore înainte, artista a apucat să rostească doar câteva cuvinte, în prezența celor apropiați, care o vegheau. “Vă iubesc pe toți”, le-a spus aceasta.

Familia Denisei este îngenunchiată de durere. De când cântăreața s-a stins din viață, mama tinerei nu își poate reveni din șoc, iar apropiații declară că nu știu dacă va trece peste acest eveniment dramatic. E greu pentru un părinte să-și îngroape propriul copil, mai ales că aceștia știau ce planuri de viitor avea cântăreața.

„Ce să mai zică mama ei, nu ştiu dacă mai putem comunica la vorba nomală. E foarte şocată. Nu ştiu dacă va rămâne normală cum trebuie să fie. Aşa e când pierzi copilul. Nimeni nu i-a dorit aşa ceva. Dumnezeu să o ierte…

Superstiţia din cauza căreia Denisa Răducu nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă

Dumnezeu să o ierte. Îi mulţumim poporului că o conducem aşa pe ultimul drum. A fost un copil ca şi al nostru. Parcă o văd acum aşa în faţa ochilor când era micuţă. Speram să realizeze mult în viitor. Noi stăm puţin mai la vale de ea. Normal că ne vedeam zi de zi în copilărie. Au fost o familie destul de respectuasă”, a spus unchiul Denisei pentru emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Denisa Manelista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. Cântăreța a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața. Cu sprijinul familiei, Denisa a mers și la o clinic de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. chiar și așa, corpul slăbit al manelistei nu a putut face față.

Maria Ghiorghiu, încă o previziune sumbră după moartea Denisei. Ce altă cântăreaţă ne va părăsi