Denisa Manelista, anunţ important după ce a apărut informaţia că suferă de cancer şi este în stare gravă

Denisa Manelista este grav bolnavă şi medicii se pare că nu-i mai dau nicio şansă de supravieţuire. Conform lui Dan Capatos, Denisa ar suferi de cancer la plămâni. Ultimele zvonuri spun că artista este internată la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Cu puţin timp în urmă, cântăreaţa şi-a lansat pe pagina de Facebook ultimul videoclip.

RomaniaTV.net
27 apr. 2017, 10:47
Denisa Manelista, anunţ important după ce a apărut informaţia că suferă de cancer şi este în stare gravă

Se zvoneste ca Denisa Manelista, pe numele real Denisa Raducu, sufera de o boala gravă. Se pare ca, ar fi ajuns de urgenta la spital. Prietenii virtuali au comentat recent la o postare publicata de Denisa Manelista. Fanii confirma faptul ca artista este internata in spital.

Joi, artista şi-a lansat noul videoclip pe pagina de Facebook. 

„Bună dragilor! Va prezint cel mai nou videoclip #EstiMinuneInViataMea sper sa va placa din suflet! Like&Share dacă vă place! Va pup pe toți! O zi minunată să aveți!”, a scris Denisa alături de videoclipul de mai jos. 

Fanii manelistei îi transmit gândurile lor bune şi speră ca totul să fie doar un zvon.

„Fata frumoasa, ai sa te faci bine. Dumnezeu si noi suntem alaturi de tine, ai o viata intrega inainte, si totusi sper sa fie doar niste zvonuri. Nu adevarat, oricum cu totii suntem alaturi cu sufletul si inima de tine, copil frumos si talentat”, „Denisa, sunt sigura ca o sa fie bine. Esti o luptatoare si trebuie sa fie bine! Îti doresc multa sanatate si sa treci cu bine peste acest hop sa spun asa”, i-au scris fanii pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Denisa Manelista, cancer la plămâni. Dan Capatos: Medicii din Viena au trimis-o în ţară, nu mai are nicio şansă