Denisa Manelista, cancer la plămâni. Dan Capatos: Medicii din Viena au trimis-o în ţară, nu mai are nicio şansă

Denisa Manelista este grav bolnavă şi medicii se pare că nu-i mai dau nicio şansă de supravieţuire. Conform lui Dan Capatos, Denisa ar suferi de cancer la plămâni.

27 apr. 2017, 06:55

Dan Bursuc este la pământ după ce a aflat că Denisa Manelista este grav bolnavă. „Tăticul maneştilor” nu îţi revine din şoc şi spune că nu are puterea să o sune pe artistă.

„Am auzit şi eu această veste. Mi-au spus băieţii ce se întâmplă, dar nu ştiu sigur dacă e aşa sau nu. Am rămas fără cuvinte, pur şi simplu. Nici nu-mi găsesc cuvintele! Niciodată în viaţă, Denisa nu merita aşa ceva. E groaznic ce se aude! Nu am cuvinte. Până acum, nu am încercat să vorbesc cu Denisa. Vă rog să mă credeţi, îmi e ruşine să o sun. O fată atât de talentată şi atât de tânără… Cum să păţască aşa ceva, la doar 27 de ani?”, a spus Bursuc.

Portivit cancan.ro, în direct, Dan Capatos a oferit mai multe detalii despre boala cu care se confruntă Denisa. „Se pare că ar avea cancer la plămâni. A fost să se trateze la Viena, dar medicii de acolo au trimis-o în ţară pentru a nu se mai chinui prin spitale fiindcă nu mai are nicio şansă”.

Denisa Manelista este în continuare foarte puternică și nu renunță nicio clipă la luptă. Cântăreața de manele a transmis un mesaj prietenilor ei pe contul ei personal.

„Nu șterge nicio zi din viața ta! Zilele frumoase ți-au dăruit fericirea, cele urâte ți-au dat experiența, iar cele foarte rele te-au învățat să trăiești”, a fost mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu prietenilor ei.

Denisa Manelista și-a făcut opțiunile de la contul personal de Facebook private, astfel nimeni, în afară de prietenii ei, nu mai poate vedea ce își postează pe contul de socializare.

Vezi si: Ce mesaj a avut DENISA MANELISTA după ce a aflat că e grav bolnavă. „Dimineţile…”