Denisa Manelista, în stare GRAVĂ. A fost dusă la spital cu tuburi de OXIGEN

Denisa Manelista trece prin clipe de coşmar. Cântăreaţa a ajuns din nou la spital, în stare gravă.

09 iun. 2017, 05:40
Denisa Manelista, în stare GRAVĂ. A fost dusă la spital cu tuburi de OXIGEN

Denisa Manelista, 27 de ani, se simte din ce în ce mai rău, după cum a declarat la o emisiune tv un bărbat care a fost în spital în acelaşi timp cu cântăreaţa.

Denisa Manelista, operată de URGENŢĂ. Ce au decis MEDICII

„A fost internată, a fost dusă pe salon. Era însoţită de mătuşa ei, bănuiesc, un bărbat şi sora ei. Nu ştiu cine este acel bărbat. Nu l-am recunoscut. Cred că este iubitul, din moment ce a condus-o cu căruţul… Nu putea să fie altcineva.

Denisa Manelista, în fază terminală? Diagnostic TERIBIL al MEDICILOR

Era imobilizată în căruţ, a fost ajutată să se ridice. Au ridicat-o pe braţe şi au pus-o pe pat. Au venit asistentele, doctorul. Sincer, prima oară nici nu am recunoscut-o. Am auzit că e Denisa şi abia apoi am recunoscut-o. Era foarte schimbată, e într-o stare foarte proastă, nu o mai poţi recunoaşte că e cântăreaţă.

Denisa Manelista nu mai vrea să se trateze! Vezi de ce refuză şedinţele de chimioterapie!

Se vede pe chipul ei că suferă de o boală mai gravă. E foarte slabă. Am înţeles că mai suferă şi de o altă boală. Stătea întinsă, se uita foarte des la cei din familie sau la iubit. A băut apă şi bănuiesc că aştepta să plece din locul acela. A stat aproximativ două ore. A fost adusă cu o maşină ce îi asigura oxigenul. Are probleme cu respiraţia”, a mărturisit martorul ocular.