Denisa Manelista, internată în stare gravă la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală

Denisa Manelista este grav bolnavă şi medicii se pare că nu-i mai dau nicio şansă de supravieţuire. Conform lui Dan Capatos, Denisa ar suferi de cancer la plămâni. Ultimele zvonuri spun că artista este internată la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală.

RomaniaTV.net
27 apr. 2017, 09:33
Denisa Manelista, internată în stare gravă la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală
Se zvoneste ca Denisa Manelista, pe numele real Denisa Raducu, sufera de o boala gravă. Se pare ca, ar fi ajuns de urgenta la spital. Potrivit wowbiz.ro, prietenii virtuali au comentat recent la o postare publicata de Denisa Manelista. Fanii confirma faptul ca artista este internata in spital.

„Denisa este internată la Spitalul Sf. Ioan şi cică este grav”, a fost unul dintre mesajele fanilor.

„Da, aşa este. Este internată chiar acolo la Spitalul Sf. Ioan, chiar lângă salonul unchiului meu, am văzut-o eu, este operată pe burtă sărăcuţa, pacat că este tânără”, a mai scris un alt amic din mediul virtual.

Dan Bursuc este la pământ după ce a aflat că Denisa Manelista este grav bolnavă. „Tăticul maneştilor” nu îţi revine din şoc şi spune că nu are puterea să o sune pe artistă.

„Am auzit şi eu această veste. Mi-au spus băieţii ce se întâmplă, dar nu ştiu sigur dacă e aşa sau nu. Am rămas fără cuvinte, pur şi simplu. Nici nu-mi găsesc cuvintele! Niciodată în viaţă, Denisa nu merita aşa ceva. E groaznic ce se aude! Nu am cuvinte. Până acum, nu am încercat să vorbesc cu Denisa. Vă rog să mă credeţi, îmi e ruşine să o sun. O fată atât de talentată şi atât de tânără… Cum să păţască aşa ceva, la doar 27 de ani?”, a spus Bursuc.

Portivit cancan.ro, în direct, Dan Capatos a oferit mai multe detalii despre boala cu care se confruntă Denisa. „Se pare că ar avea cancer la plămâni. A fost să se trateze la Viena, dar medicii de acolo au trimis-o în ţară pentru a nu se mai chinui prin spitale fiindcă nu mai are nicio şansă”.

Denisa Manelista este în continuare foarte puternică și nu renunță nicio clipă la luptă. Cântăreața de manele a transmis un mesaj prietenilor ei pe contul ei personal.

„Nu șterge nicio zi din viața ta! Zilele frumoase ți-au dăruit fericirea, cele urâte ți-au dat experiența, iar cele foarte rele te-au învățat să trăiești”, a fost mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu prietenilor ei.

Denisa Manelista și-a făcut opțiunile de la contul personal de Facebook private, astfel nimeni, în afară de prietenii ei, nu mai poate vedea ce își postează pe contul de socializare.

Vezi si: Ce mesaj a avut DENISA MANELISTA după ce a aflat că e grav bolnavă. „Dimineţile…”