DENISA MANELISTA, mesaje triste pe Facebook: „Azi eşti bine, fericit, mâine ai de suferit”

Denisa Manelista este grav bolnavă, iar melodiile postate pe pagina sa oficială sunt mai triste ca niciodată, semn că artista trece printr-o suferință cruntă.  „Azi ești bine, fericit, mâine ai de suferit”, sunt câteva din versurile ultimei piese postate, la care fanii au reacționat imediat cu rugăciuni și încurajări virtuale.  

30 apr. 2017, 20:32
DENISA MANELISTA, mesaje triste pe Facebook: „Azi eşti bine, fericit, mâine ai de suferit”

Deși e o femeie puternică, se pare că ar fi cedat psihic, din cauza bolii îngrozitoare. Denisa Răducu nu își poate accepta boala, iar familia i-a angajat un psiholog personal pentru a depăși aceste momente delicate și pline de durere.

„Sufletele drepților sunt în mâna Lui Dumnezeu, spun Sfinții Părinți, doar de aceea nu au nevoie de vreun cadru lumesc, chiar Dumnezeu fiind ajutorul nostru!”, i-a scris un fan pe Facebook.

Dacă la început s-a spus că ar suferi de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete, acum s-a aflat că ea ar suferi de cancer la plămâni şi ar fi în stare destul de gravă.

Ultimele veşti de la spitalul unde a fost internată Denisa Manelista

Denisa Manelista, una dintre cele mai cunoscute interprete de manele, are probleme grave de sănătate , care-i pun viața în pericol. Medicii nu i-au mai dat mari șanse de supraviețuire. Potrivit afirmațiilor făcute de Dan Capatos, prezentatorul emisiunii de divertisment „XtraNightShow”, Denisa ar fi fost diagnosticată cu o formă gravă de #cancer la plămâni.

„Se pare că medicii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni. A fost internată într-un spital din Viena dar medicii au sfătuit-o să se întoarcă în țară, pentru că are șanse minime să trăiască”, a spus Dan Capatos.

La rândul său, colegul de scenă, îndrăgitul manelist Dan Bursuc, cunoscut și sub pseudonimul de „Tăticul maneliştilor” s-a declarat șocat de situația în care se află frumoasa blondă. Acesta a recunoscut că nu are curajul să o sune pe artistă.

„Băieții mi-au povestit despre Denisa, dar nu știu sigur dacă este adevărat. Pur și simplu nu mai am cuvinte. Nu mi le mai găsesc. Denisa nu merita să treacă prin așa ceva. Ceea ce se aude este îngrozitor! Până în prezent, nu am contactat-o pe Denisa. Vă rog să mă înțelegeți că pur și simplu mi-e rușine să o întreb. Cum să pățească așa ceva o fată ca ea, la vârsta de doar 27 de ani”, a declarat Dan Bursuc. Manelistul a mai spus că impresarul artistei nu răspunde la telefon.

DENISA MANELISTA a fost trimisă acasă din spital: „Plânge încontinuu…”

„Am încercat să iau legătura cu impresarul ei dar are telefonul închis. Îmi pare nespus de rău, pentru tot ce se întâmplă”, a mărturisit artistul.

Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață nu renunță la lupta pentru viața ei, transmițând un mesaj emoționant fanilor pe contul personal de socializare. „Păstrează fiecare zi din viața ta! Fericirea ți-a fost dăruită de zilele frumoase, experiența ți-a fost oferită de zilele urâte, iar cele foarte rele ți-au arătat cum trebuie să trăiești”,a scris Denisa Manelista pe Facebook.

Cântăreața a mai postat pe rețeaua de socializare și o melodie cu o puternică încărcătură emoțională, cu titlul „Mi-e atât de greu să spun”. Prietenii virtuali ai artistei au lăsat mai multe comentarii la o postare făcută publică de Denisa pe contul ei. Fanii au scris că Denisa se află internată la Spitalul Sf. Ioan, din București.

Denisa Răducu a debutat în lumea artiștilor cu melodia „Dacă pozele ar vorbi”, și a colaborat cu mulți interpreți de #manele. Talentul său a fost remarcat de Florin Pește cel care a sprijinit-o în cariera sa muzicală.